Copyright 2021 - © Potens perforacija / Design by www.cacakuzivo.rs

certificates

Preduzeće posluje u sektoru metalsko-prerađivačke industrije.

U okviru relativno široke registracije preduzeće se bavi perforacijom, odnosno proizvodnjom perforiranih sita od limova svih vrsta i dimenzija, koja se upotrebljavaju za sve vrste separacije i flotacije, rudnike, termoelektrane, šećerane i drugu procesnu opremu.

Osim toga, preduzeće se bavi i izradom istegnutog metala različitih oblika i od raznih materijala (čelika i aluminijuma), a koji se koristi za izradu sita, filtera, filter cevi, korpi, zaštitnika svih vrsta i oblika ograda, gazišta itd.

 

 

POTENS PERFORACIJA - fabrikaU delatnosti preduzeća zastupljena je i izrada alata za obradu metala, zatim izrada metalne ambalaže, korpi, raznih metalnih konstrukcija, rešetkastih gazišta, podest za stepeništa, montažnih metalnih stalaža, regalnih skladišta i dr.

Osim toga preduzeće proizvodi rezervne delove za remont termoelektrana (udarne ploče, panciri, pokrivni limovi, čelične konstrukcije, mlin čekićara, kanal aerosmeše) kao i proizvodnjom nosećih konstrukcija za železničku kontaktnu mrežu.

Proizvodnja ovih raznovrsnih metalnih proizvoda obavlja se uglavnom po porudžbinama za unapred poznatog kupca. Velika mogućnost proširenja proizvodnog programa i organizacija proizvodnje pojedinačnog tipa omogućavaju veliku fleksibilnost proizvodnje u odnosu na zahteve kupaca.

 

 

Za izgradnju konstrukcije fabričke "Bioprotein" A.D. Obrenovac, potrošeno je 400 tona čelika,
13200 radnih sati na izgradnji konstrukcije i 7000 radnih sati na izgradnji cevnog sistema.

 

QR Code - web address

POTENS PERFORACIJA - NASLOVNA - QR Code Friendly

Web Traffic

Today1
Yesterday67
This week515
This month2391
Total162602

nedelja, 28 novembar 2021 00:15